Στο πλαίσιο ερευνητικής μελέτης, καλούνται φοιτητές και φοιτήτριες του προπτυχιακού κύκλου σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΔΙΠΑΕ να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος ώστε να συσταθεί ομάδα εργασίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κύριο Προβιά Γιώργο, Υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος στο geo.provias@gmail.com.

 

Στο περιπτέρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε το Ερευνητικό Εργαστήριο “Νευρολογικά Νοσήματα και Νοσηλευτικές Ερευνητικές Παρεμβάσεις” και ο κύριος Θεοφανίδης Δημήτρης. Στα υλικά των Πρώτων Βοηθειών που εκτέθηκαν, περιλαμβανόνταν ο αυτοπιεζόμενος αιμοστατικός επίδεσμος του αμερικανικού στρατού. Το πολυτιμότερο αγαθό που χρειάζεται να έχει το νοσηλευτικό προσωπικό όμως είναι η γνώση και η εμπειρία .

Εξειδίκευση στην Διαπολιτισμική Φροντίδα: Μετανάστες και Ευάλωτοι Πληθυσμοί

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Μελέτη NAWA: Η σημασία της πολιτισμικής διαφορετικότητας στη νοσηλευτική πρακτική – διερεύνηση των απόψεων των φοιτητών νοσηλευτικής που σπουδάζουν σε πολωνικά και ελληνικά πανεπιστήμια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Συμμετοχή του ΥΔ Θεόδωρου Βατσάλη στο 10⁰ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής – «Εξέλιξη & προοπτικές μετά την κρίση: Βιωσιμότητα, καινοτομία & ανάπτυξη». 

Δείτε την παρουσίαση ΕΔΩ